Activity

 • Stuart Richard posted an update 1 month, 1 week ago

  Dit is een test die al ontwikkelen uw favoriete draagbare voor veel mensen. Kan worden is een één-sporters, ondernemers, of voor alle dagen personen heeft vast op de kabel in de kabel op elke locatie met een kabel. Deze smartwatch op het spoor van al uw dagelijkse activiteiten, en voor helpen u regelen uw tijd taken en handelingen als van een persoonlijke assistent at uw eigen pols, die je assisteren u transformeren de wilde dag de een stress gratis naar een routine-reguliere.

  De klok het menselijk lichaam in beide zijden kant, en de achterkant is gemaakt de extra krasbestendig dan glas, waardoor het duurzaam voor een meer uitdagende activiteit. De klok is niet alleen machtig is, maar het verzorgt verzending u het comfort en de ontspanning die u voor leveren u een comfortabele siliconen band die wraps rond uw pols perfect. Deze combinatie maakt het een ideale gewicht van het horloge naar de training, of, in te krijgen casual wear het gebruik.

  Wat dat is precies TechWatch?

  Dit is een test die al ontwikkelen uw favoriete draagbare voor veel mensen. Hij is atleten, atleten en al de dagen van personen heeft gevangen op de kabel in de kabel op elke locatie met een kabel. Deze smartwatch op het spoor van al uw dagelijkse activiteiten, en voor helpen u regelen uw tijd taken en handelingen als a van een persoonlijke assistent at je pols, kunt u te transformeren van een paar de spannendste en snelste dagen de een stress gratis naar een routine-reguliere.

  De klok in voorzijde en achterkant zijn gemaakt van het extra-scratch-resistant glass om het duurzaam even voor een meer uitdagende activiteit. Langs met van het degenen die het verstrekken van u comfort en ontspanning, en includes u een comfortabele siliconen band die wraps rond uw pols absoluut. De combinatie zorgt voor een licht gewicht van het horloge, waardoor het een ideale om de klok in voor een training of casual wear het gebruik van.

  Wat doet TechWatch het bijzonder — Let ‘ s om de Functies?

  Naar start, geldt voor alle de gebruikelijke functie van alarm timer, en de agenda van de waarschuwingen. Terwijl u van een stap teller, top het heeft een nauwkeurig een elektrocardiogram dat men kan delen samen met de van uw cardioloog (hartspecialist).

  Maak je eigen slapen gemakkelijker met behulp van uw precieze sleep monitor, die bepaalt het hoe en hoe is veel rusten en je zult daadwerkelijk in te voeren nacht de tijd .

  Misschien niet beperken tot de compatibiliteit de apparaat, TechWatch werken samen met – Android en iOS-I-OS. Je kunt het dragen op elk plaats de USB-laden poort. Dit is echt zeker naar een is compatibel die een heeft een is een oplader met een USB – plug en een laadstation. Ongeacht, u niet het denk over de belasting, heel veel meestal, een klok, je hebt een langdurige de batterij leven. Samen met uw besparing manier, it gegarandeerd die u niet langer energie – was een afval via de dag.

  En indien u gebeuren te worden verloren, hij, hem, en u vervolgens de GPS ingeschakeld samen met de anti-verloren positie zal worden voor het bijwerken van de site als u een signaal.
  TechWatch Ervaringen zorg ervoor dat u draai – anti-verloren functies.

  Technische gegevens over TechWatch:

  De bestuurder van de activiteit — Geeft de Aspecten , zoals de tijd in toon, waarde weer te geven, calorie verbruik, de afstand van het scherm

  Auto sleep observatie en rustige alarm — diep slapen, en mild slapen, e de staat van het horloge, wekker,

  Verre camera

  Een herinnering, zodra u gaat zitten teveel lange Je Moet voor de downweer,

  Telefoon oproepen en berichten melding

  Blue Tooth — music, de oproepen voor uw telefoon

  Dat compatibel is met de iOS-I-OS, en op Android

  Het Retina – HD de touch display

  De batterijen nodig: 1 lithium accu van polyleven. Lang batterij het leven is

  Maten: 100.000 en 1 x 30,5 x 30,5 cm

  Gewicht: 99.8gram

  Waterdicht

  Telefoon browser door Blue Tooth, u moet worden op uw bureau de bereik in bekijken

  Ultra-slanke aluminium behuizing met hard, de twee zijden van het glas

  In geval u kijken verkrijgen een ‘smart’ horloge die uitgerust met alle de kenmerken van een horloge, merk, het is robuuste solid niettemin is het trendy en geeft u strak luxe uitstraling van de pagina. En u niet voelen van de prijzen een de bekijk u op eindigen vergelijkbare het one-of-a-merk-alleen. Dit is echt absoluut u zal zeker zijn binnen uw budget.